Magunkról

Cégünk 1993 januárjában alakult. Alapítóink a fiskális (feketedobozos) pénztárgépek „bölcsőjénél” is jelen voltak,majd az online gépekre történő átállásból is kivették részüket. 1988 óta foglalkoznak pénztárgépek szervizével, kereskedelmével.

Pénztárgép kereskedelem:

Az évek során törekedtünk arra, hogy a pénztárgépes piacon az aktuálisan modern és jó minőségű gépek kereskedelmével álljunk mindig vásárlóink rendelkezésére. Ebből következően a 30 év alatt a magyarországi pénztárgép forgalmazókkal és márkakereskedőkkel magas szintű partneri viszony alakult ki, így mindig korrekt áron, és nagy szakmai felkészültséggel tudtuk, tudjuk Önöket kiszolgálni. Ezen idő alatt több mint 100 modell szerepelt az értékesítési palettánkon. A teljesség igénye nélkül néhány régebbi jelentős márka: Samsung, IES, Casio, BMC, HRC, Geisha, Fasy, TEC, stb. Az új online márkák közül: Micra, Montel, Sam4’s, Elcom, Datecs, CashCube, Fiscat stb 

Egyéb kereskedelem:
– a pénztárgépek egyéb kiegészítői megtalálhatók a kínálatunkban, gondolunk itt vonalkódolvasókra keskeny-számla nyomtatókra, külső vevőkijelzőre, pénztartó fiókokra, pénzkazettákra, stb.
– a „szóló” pénztárgépeken kívül értékesítünk még komplex pénztárgépes rendszereket (készletnyilvántartó, számlázó rendszerek) az ehhez tartozó Szoftver és hardver elemeket egyaránt, mind Kiskereskedelmi, mind Éttermi, mind speciális Dohány-Trafik felhasználási területre.

– kínálatunkban megtalálható ezen kívül digitális, árszorzós, hitelesített kereskedelmi mérlegek nagy választéka.
– a fentieken mellett számítógépek (asztali Pc-k, monitorok, nyomtatók, notebook-ok) és tartozékaik széles választéka.

Pénztárgép szerviz:
A pénztárgép értékesítéskor a feladat nem merül ki annyiban, hogy a vevőnek átadjuk a készüléket, van egy úgynevezett üzembe helyezési procedúra (NAV által előírt feladat, és csak engedéllyel rendelkező szerviz végezheti) ezt a feladatot is valamint garancia idő alatt és annak letelte után felmerülő meghibásodások elhárítását javítását, vagy a pénztárgép felhasználó adataiban (telephely változás, profil váltás, stb.) történő változás kapcsán felmerülő programozási feladatokat profi, magas szinten felkészült szerviz gárdánk végzi. Az üzembe helyezéseket az esetek többségében azonnal végezzük, a javítási feladatokat rövid határidővel szervizünkben, vagy igény szerint a felhasználó telephelyén (üzletében) végezzük.Természetesen az online gépekre előírt kötelező éves felülvizsgálatokat is folyamatosan végezzük akár új ügyfelek részére is.

Egyéb szerviz:
Szervizes kollégáink tapasztalata kiterjed számítógépek és perifériák javítására is több vállalkozásnál és intézményben javítunk átalánydíjas szerződés keretében számítógépeket és hálózatokat is. Digitális mérlegek javítását és hitelesítését is végezzük.

Cégünk mind szellemi, mind fizikai kapacitásaival arra törekszik, hogy Önöket mint vásárlóinkat, ügyfeleinket a leggyorsabban a legnagyobb pontossággal zökkenőmentesen kiszolgálja.

A Prof-Szer Kft. Kollektívája

Bővebben weblapunk további oldalain tájékozódhat.