penztargepkereskedes.hu

Pénztárgép Üzembehelyezés

Pénztárgép üzembehelyezés

Pénztárgép vásárlás előtt áll?

Ha új pénztárgép vásárlása előtt áll és még nem sikerült választania, javasoljuk, hogy tekintse meg webshop kínálatunkat. Az általunk forgalmazott Micra, Euro, Fiscat és SAM4s pénztárgépekkel jó üzemeltetési és szerviz tapasztalataink vannak és a széles termékpalettának köszönhetően minden típusú vállalkozás (akár kereskedelmi, akár vendéglátós területen tevékenykedik) találhat számára megfelelőt. Amennyiben gondot okoz a választás, és kérdései lennének, forduljon bizalommal szakértő kollégáinkhoz elérhetőségeinken.

Ha már megvan a készülék: pénztárgép üzembehelyezés

Budapesten és vidéki helyszíneken is vállaljuk Micra, Euro, Fiscat és SAM4s márkájú pénztárgépek üzembehelyezését, kiemelt figyelmet fordítva arra, hogy a kiválasztott készülék az igényeinek megfelelően legyen beállítva.

Milyen gyors a pénztárgép üzembehelyezés folyamata?

  1. PTGREG elektronikus adatlapon üzembe helyezési kódot kell kérni a NAV-tól. Ennek beküldéséhez cégkapus hozzáférés szükséges, melyben a könyvelője tud segíteni. Az igényléstől számítva általában 1 munkanapon belül megérkezik a kód, ami egy évig érvényes, utána következmények nélkül hatályát veszíti.

  2. A pdf fájlként érkező kódot továbbítani kell nekünk elektronikusan.

  3. Mi bekérjük elektronikusan azokat az adatokat, amelyek szükségesek a mobil kommunikációs szerződés megkötéséhez. A szolgáltatást géptípustól függően a Mobil-Adat Kft. a No-Roaming Kft. vagy a Magyar Telekom fogja biztosítani és számlázni. A mobil kommunikációs szolgáltatás hatósági áras havidíja kiskasszák esetén: 1500 Ft+ÁFA, melyből nagyobb időszak egyösszegű kifizetése esetén egyes szolgáltatók kedvezményt is szoktak adni.

  4. Ha a fentiek megérkeznek, üzembe állítjuk a gépet, amit vagy helyszínen, vagy irodánkban adunk át az előzetesen megbeszéltek szerint. A szükséges beállításokat előzetesen egyeztetjük, de lehetőség van az átvételkor is módosítani azokat. Új pénztárgép felhasználók esetében igény szerint oktatást tartunk, mely során minden felmerülő kérdésre választ tudunk adni.

   Oktatás a pénztárgéphez

   Tudjuk, hogy milyen kihívásokkal találhatja magát szemben az, aki egy frissen beüzemelt pénztárgép használatát kezdi meg. Igyekszünk megkönnyíteni ezt a folyamatot és lerövidíteni a betanulás időszakát. A pénztárgép üzembehelyezését követően kollégánk megismerteti Önnel az adott típus jellemzőit, megmutatjuk, hogyan működik a pénztárgép, és elmondjuk, hogy mi a teendő abban az esetben, ha esetleg meghibásodna. Új pénztárgépe mellé egyszerűsített kézikönyv kivonatot is biztosítunk.

   Az üzembehelyezésen túl

   A pénztárgép üzemeltetése az üzembehelyezéssel kezdődik, de nem ott ér véget. Ahogyan a személyautókat kötelező két évente műszaki vizsgára vinni, úgy a pénztárgépek éves szervizes felülvizsgálatát is jogszabály írja elő. Ezt a kötelező éves felülvizsgálatot csak a megfelelő engedélyekkel rendelkező műszerész végezheti el. Mi az összes általunk forgalmazott Micra, Euro, Fiscat és SAM4s pénztárgép típus esetében rendelkezünk a megfelelő képesítéssel az éves felülvizsgálat ellátásához, sőt, ügyfeleink részére vállaljuk, hogy a pénztárgépek ellenőrzési dátumát nyomon követjük, és a soron következő éves felülvizsgálatra emailben és telefonon is emlékeztetünk.