penztargepkereskedes.hu

Budapesten és vidéken is vállaljuk pénztárgépe javítását
Pénztárgépek teljes körű (hardveres és szoftveres) javítását nemcsak Budapesten, hanem bármely vidéki helyszínen is vállaljuk. Ha esetleg valahova saját kollégáink nem tudnak eljutni, úgy alvállalkozók bevonásával segítjük Ügyfeleinket, akár egy munkanapon belül is tudunk orvosolni minden pénztárgép meghibásodást.

30 év szerviz tapasztalattal segítjük Ügyfeleinket
Komoly szaktudással, és felkészült szervizháttérrel rendelkezünk a Micra, az Euro, a SAM4S és a Fiscat típusú pénztárgép készülékek javításában hardveres és szoftveres meghibásodások esetén is. Ügyfeleink között kisboltok, éttermek, multinacionális bolthálózatok, pékségek, egyaránt megtalálhatók, így rendkívül széles ismeretanyaggal bírunk a pénztárgép meghibásodások terén, de arra talán még a szaktudásunknál is büszkébbek vagyunk, hogy Ügyfeleink rendre a gyors javítást és a rugalmas hozzáállást emelik ki pénztárgép szerviz szolgáltatásunkkal kapcsolatban.
Mivel jár a pénztárgép javítása?
Amennyiben a hiba bejelentését követően egy telefonos tanácsadás során sem oldódik meg a probléma, úgy kollégánk személyesen fog kimenni, hogy megvizsgálja a meghibásodott pénztárgépet. Minden esetben igyekszünk a javítást a helyszínen elvégezni, de ha ez valamiért mégsem lehetséges, akkor a készüléket saját szervizünkbe visszük javításra. Erre az időszakra Ügyfeleinknek cserekészüléket tudunk biztosítani a folyamatos ügymenet biztosítására.

Melyik pénztárgépekkel fordulhat hozzánk?
A következő készülék típusokra rendelkezünk teljeskörű szervizengedéllyel:

Micra Jota M, Micra Sento M és Micra Sento M Light, Micra Mini M, LCR Classic Jota, LCR Eco Mini, LCR Classic Sento, Micra Jota S, Micra Mini S, Euro-50 Mini, Euro-150 TE Flexy, SAM4s NR-300, Sam4s NR-240, SAM4s NR-440, Fiscat Neon+, Fiscat Super FP MAX80

Egy termék se felelt meg a keresésnek.