penztargepkereskedes.hu

Kategória:

Bixolon SRP-350PLUSIII Mpos Mobil

84 900 Ft + ÁFA (Bruttó: 107 823 Ft )

A Bixolon SRP-350 Plus III mPos nyomtató a 350 Plus III-as nyomtatók tulajdonságaival felvértezve, WIFI (SRP-350PLUSIII COWDG) vagy Bluetooth (SRP-350PLUSIII COBIG) kapcsolattal kiegészítve kínálja a megszokott magas minőségű és nagy sebességű nyomtatást. A tőle elvárható energiatakarékossággal és megbízhatósággal dolgozik. Rendkívül funkcionális csatlakoztathatósági lehetőségeivel a kiskereskedelem, vendéglátás, jegy nyomtatás, mPOS és kioszk megoldások számára is tökéletes megoldást nyújt.
Kategória:

Leírás

A Bixolon SRP-350 Plus III mPos nyomtató a 350 Plus III-as nyomtatók tulajdonságaival felvértezve, WIFI (SRP-350PLUSIII COWDG) vagy Bluetooth (SRP-350PLUSIII COBIG) kapcsolattal kiegészítve kínálja a megszokott magas minőségű és nagy sebességű nyomtatást. A tőle elvárható energiatakarékossággal és megbízhatósággal dolgozik, Rendkívül funkcionális csatlakoztathatósági lehetőségeivel a kiskereskedelem, vendéglátás, jegy nyomtatás, mPOS és kioszk megoldások számára is tökéletes megoldást nyújt.
Műszaki paraméterek:

Az SPR-350 Plus III a leggyorsabb Bixolon modell. A bizonylatok, melyeken egyedi fontokat, formákat vagy logókat egyaránt meg tud jeleníteni, akár 300 mm/mp sebességgel is elkészíthetőek a segítségével.

A készülékkel a számlák mellett akár gyógyszertári receptek, kuponok, vagy parkoló- és egyéb jegyek is kinyomtathatóak. Hő- és páratűrő képessége pedig a konyhai használatra is alkalmassá teszi.

Az SRP-350 Plus III segítségével 80 és 58 mm széles papír típusokra egyaránt lehet nyomtatni. Ha pedig kifogy egy tekercs a készülékben, csupán fel kell nyitni a tetejét, és bedobni egy újat a feladat folytatásához.

A prémium kategóriás Bixolon modell megkapta az Amerikai Környezetvédelmi Hivatal energiahatékonyságot jelző Energy Star minősítését. Ezért a beszerzése a nyomtatási költségeket is csökkentheti. További érv lehet egy 350 Plus III megvásárlása mellett a strapabírása. A készülék nyomtatófeje, és vágóegysége egyaránt rendkívül hosszú várható élettartammal rendelkezik (150 km és 1.8 millió vágás).

A nyomtató beépített Ethernet és USB portokkal van felszerelve és Windows, Mac OS valamint Linux Cups operációs rendszert futtató számítógépekhez is csatlakoztatható.

Nemrég nézett termékek

No recently viewed products to display