penztargepkereskedes.hu

Kategória:

Posiflex RT-5015

Az árral kapcsolatban érdeklődjön!

Karcsú és stílusos megjelenés, lágy kontúrok, ultra-vékony géptest és tükörsima hátsó borítás – az RT-5015 egy 15 col átmérőjű, 10 pontos multi-touch monitor, és a teljes port készletet tartalmazza egy tökéletesen sima házban.Ventilátor-mentes technológiája és magas IP védettsége biztosítja a csendes és megbízható működést a legdurvább körülmények között is.

Kategória:

Leírás

Karcsú és stílusos megjelenés, lágy kontúrok, ultra-vékony géptest és tükörsima hátsó borítás – az RT-5015 egy 15 col átmérőjű, 10 pontos multi-touch monitor, és a teljes port készletet tartalmazza egy tökéletesen sima házban.Ventilátor-mentes technológiája és magas IP védettsége biztosítja a csendes és megbízható működést a legdurvább körülmények között is.

Műszaki paraméterek:

Ragyogó a Posiflex RT-5015 új dizájnja: ultra-vékony és fényesen sima felületével maga az elegancia. Az RT-5015 a terminál dizájnt magasabb szintre emeli, hogy a Posiflex felhasználók márka-imidzsének meghatározó elemeként segítse őket a versenyben. Karcsú és stílusos megjelenés, lágy kontúrok, ultra-vékony géptest és tükörsima hátsó borítás – az RT-5015 egy 15 colos kapacitív érintőképernyőt, és a teljes port készletet tartalmazza egy tökéletesen sima házban.

A formaterv eleganciájának záloga, hogy sehol nincsenek csavarok. Helyigénye elenyésző, a kábelek menedzselése megoldott, és a készülék könnyen karbantartható.

A hardverrel sem kell kompromisszumot kötnünk, mivel ahhoz képest, hogy egy céleszköznek szánták, nagyon erős processzorral fut, az Intel Core i3-6100U CPU tökéletesen kiszolgálja a felhasználókat. A szabadalmaztatott ventilátor-mentes technológia biztosítja a csendes működést bármilyen kemény igénybevételnél, és növeli a termék élettartamát.

A terminál a legkorszerűbb, 15 colos true-flat kialakítású, 10 pontos kapacitív multi-touch LCD monitorral rendelkezik, mely a legnépszerűbb márkáknak megfelelő könnyű és pontos monitorkezelést biztosítja. Kétféle másodlagos vevőoldali kijelzővel is rendelhető, egy kisebb VFD-vel vagy egy nagyobb (9.7 / 10 colos) LCD-vel – ezt biztonságosan csatlakoztatva és a készüléket összehajtva is szállítható, mellyel további beüzemelési idő és szállítási költség takarítható meg.

A terminálhoz a lábrésznél csatlakoztatható az IO-200-as IO box, ami még több periféria kezelését teszi lehetővé – ennek köszönhetően az eszköz akár gyártási környezetben is alkalmazható.

A Posiflex RT-5015, mint a Posiflex POS termináljai általában, példásan ellenállnak a környezeti hatásoknak. Az RT-5015 HDD változata 40ºC-ig és 90% páratartalomig, az SDD-vel szerelt változat 50ºC-ig és 90% páratartalomig működőképes. A főmonitornak IP65-ös a védettségi szintje.

A fejlett kábel-menedzsmenttel a POS station rendezett és bizalomkeltő munkaállomássá válik. Az alapfelszereltségű változatban helyet kaphat az opcionális Powered USB vagy USB kiterjesztő modul, míg az extra változatba UPS backup (RB-5000) akkumulátor lett beépítve áramkimaradás esetére.

A hátsó borítás könnyen, szerszámok nélkül levehető, így gyorsabb a telepítés és az eszköz máris szolgálatra kész, beüzemelhető.

– Processzor: Intel Kaby Lake Core i3-7100U, 2.40 GHz, 3M Cache

– Rendszermemória: 4 GB, DDR4 SO-DIMM

– Merevlemez csatlakoztatás: SATA

– Tápellátás: Adapter 12V, 60W

– Operációs rendszer támogatás: Magyar nyelvű Windows 10 IoT 64 bit

– Kijelző: 15.” TFT LCD

– Felbontás: 1024 x 768 képpont

– Érintőképernyő jellemzői: kapacitív, PCAP multi-touch támogatással (IP65 védelemmel ellátott előlappal)

– Soros port: 3 db, DB9 x 1 + RJ50 x 2, 5V/12V támogatás minden COM porton

– USB port: 5 db USB 3.0 x 2 + USB 2.0 x 3

– LAN port: 10 / 100 / 1000 Mb

– Audio: 2W belső hangszóró

– Szín: Fekete

– Méretek:  368 mm  x 325 mm x 207 mm(Szé x Ma x Mé)

– Súly: 4.5 kg

Nemrég nézett termékek

No recently viewed products to display